Doubravčice ve svahu

Doubravčice – bytový dům Ve svahu

Standardy rodinných
bytů

– doubravcicevesvahu.cz

Exteriér

Okolí bytového domu Ve svahu zapadá do krajiny a vytváří citlivý přechod mezi stavbou a přírodou, která zůstává klíčovým prvkem lokality. Před domem najdete ohraničené dětské hřiště a prostor pro posezení, v zadní části potom uzavřený prostor se zelení.

Interiér

Interiér bytového domu i jednotlivých bytů vychází z moderních trendů a nejnovějších technologií. Je zařízený prakticky s respektem k potřebám rodiny i jejích členů. V domě je výtah, který kromě jednotlivých podlaží obsluhuje i sklepní prostor.

Galerie interiéru​

Prémiové koupelny

Chloubou jednotlivých bytů jsou koupelny, u kterých je kladen důraz na kvalitu zpracování i použitých materiálů. V menších jednotkách najdete velmi dobře řešený sprchový kout, ve větších vanu a oddělené WC.

Parkovací místo

Pro každý byt je vyhrazeno parkovací místo na venkovním parkovišti přímo před domem, které je zahrnuto v ceně bytu.

– doubravcicevesvahu.cz

Prostorný sklep

Stejně jako parkovací místo, i sklep náleží ke každé bytové jednotce a je zahrnutý v ceně. Jde o nadstandardně řešený a velkorysý prostor o výměře 6 m², ke kterému se pohodlně dostanete výtahem.

Prohlédněte si nové byty

Byt 001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.